BRILLENKLAAR

voor een langer schoon en helder zicht

 

Brillenklaar is een uniek werkend product en is geschikt voor glas en kunststof. Brillenglazen blijven langer schoon (gemiddeld 8 tot 12 dagen) en zullen niet meer condenseren. Regenwater loopt direct van de glazen af.
Daarnaast blijft de binnenzijde van autoruiten (vaak vet vanwege de airco, kachel of blower) 6 weken langer schoon en zullen ook niet meer condenseren (bij vochtig weer).
U kunt het tevens gebruiken voor uw badkamer spiegel, tablet, telefoon glazen tafels, ramen, helm vizieren (binnenshuis tegen het beslaan, buitenshuis tegen de regen) en televisies blijven stofvrij.
Ook kunt u uw ramen wassen met Brillenklaar (1 dopje in een emmer met 10 liter water). Uw ramen blijven langer schoon (zeker 3 tot 4 maanden), regen stroomt direct van uw ramen af en het zorgt voor een geweldige glans.
Kortom, u kunt het gebruiken voor al uw glas en kunststof producten.
Breng ongeveer 2 cm Brillenklaar aan op de passagierskant, en 2 cm aan op de bestuurderskant, vervolgens opwrijven met een droge doek.
 
 
 
Breng een klein beetje Brillenklaar aan op beide zijden op de (glas of kunststof) glazen, vervolgens opwrijven met een droge doek.
 
 
Brillenklaar is 100% veilig voor uw brillenglazen, is volledig afbreekbaar en siliconen vrij.
Het product kan niet bederven of uitdrogen en de werking blijft behouden.
Let op: Brillenklaar dient u minimaal te gebruiken (gebruik zeer weinig).
Hoe minder u gebruikt hoe langer het object schoon blijft.
Prijs € 29,95 inclusief verzendkosten (ook naar het buitenland).